Meer informatie over karten, autosport en aanverwante zaken vind je op deze pagina.

1

Karting
Algemene Informatie over karting

http://www.karts.nl
http://www.karting.nl/
http://www.megakart.nl - kart forum
http://www.knaf.nl/karting.aspx - Kart afdeling van de knaf

Racen
Racen is een enorm leuke hobbie. Daarom zijn er ook enorm veel websites over dit leuke onderwerp. Hier vind je er een aantal.

www.f1today.net/nl/‎
www.gpupdate.net/nl/

Indoor Kartcenters /  Entertainment centers
Indoor karten is een enorm populaire bezigheid. Dit mede omdat het zich enorm goed leent om als personeelsuitje te gebruiken. Daarnaast worden er ook indoor competities gehouden. Op deze websites vind je informatie over de indoor kartbanen van Nederland en België..

kartbaan Winterswijk
Euro indoor karting
Hezemans

Outdoor karting
Er zijn in Nederland en België een groot aantal outdoor kartbanen, waar je op volle snelheid de kick van het karten kunt ervaren. Hier hebben we enkele links naar de websites van deze banen verzameld.

www.

(kart &) race spelletjes
Er zijn enorm veel leuke kart en autorace spelletjes. Van realistische simulatie spellen tot spectaculaire behendigheidspellen zoals Mariokart. Maar er zijn ook een heleboel spellen gebaseerd op het kart en autorace thema. Je vind ze hier onder:
Leuke race spelletjes spelen? Bezoek het spelletjes nl portaal voor gratis auto, motor en vrachtwagen spelletjes. Alle soorten race spelletjes vind je gratis op spelletjes-nl.nl. Kies je favoriete race spelletje of kies gemakkelijk voor een van de race spelletjes op de categorie pagina.
gratis spelen van race spelletjes op Amusement pagina voor maximaal race plezeer tegen 0 kosten. Je speelt hier namelijk helemaal gratis!
Gratis spelletjes spelen? Bezoek het portaal voor spelletjes van Brazaar! Hier zijn meer dan 15000 spelletjes gratis op te spelen. Je hebt dus altijd een leuke uitdaging.
Shoppen / Overige (auto) gerelateerd
De auto is voor velen een grote hobby. Hier vind je enkele interessante websites, om voor je hobby te gebruiken.

Meerijden.nu - Meerijden met iemand? Kijk op Meerijden.nu.
gsm carkits van Cruztuning -
Een dagaanbieding kan soms handig zijn voor het vinden van die handigheid voor uw auto. Maar hoe hou je dagaanbiedingen voor de auto in de gaten? Gebruik daarvoor het dagaanbiedingen overzicht voor auto en vervoer van Aanbiedingsknaller. Met een dagaanbieding voor auto materialen is vaak flink te besparen.
Een spaarlamp voor de laagste prijs kopen? Prijzen via het vergelijk van spaarlampen op Lamp verlichting online. Kies voor spaarlampen om te besparen op energie kosten, maar ook op kosten van lampen.
Tips voor besparen op aankopen? Lees het blog van Eerst James. Bijvoorbeeld op treinkaartjes met dit artikel over korting op treinkaartjes van Eerst james. Bestel je treinkaartjes vooraf voor hoge kortingen en leuke trein reisjes.
Winterbanden kopen voor de wintersport? Weet waar u op moet letten bij de aanschaf van een winterband met de koopgids voor winterbanden van snowzone.nl. Met deze tips koopt u zeker de juiste winterbanden en komt u nooit voor verrassingen te staan.
Blog over heren zaken - Wat mannen willen - Beste heren! Hier vind je oa tips voor leuke uitstapjes voor mannen.
Online magazine voor de mannen - Mannen brandstof - Dit is het blog voor alle petrol heads. Mannen met brandstof in de aderen lezen dit blog voor leuke tips!
Op zoek naar killer tips die je in staat stellen elke dame aan de haak te slaan tijdens het uitgaan? Lees de gratis tips & cursus vrouwen versieren van Droomvrouwen verleiden. Hier vind je tips om je zelfvertrouwen tijdens het vrouwen versieren te vergroten tot de geheimen van optimaal genot in bed.
Benieuwd waar u op moet letten bij het kopen van een Elektrische auto? Alle financiele voordelen van een elektrische auto op een rij? Lees de aankoop tips voor een elektrische auto op Energie51. Met de huidige ontwikkelingen van de accu en het bereik van de electrische auto kan deze ook voor u interessant zijn.
Een opleiding of aanvullende cursus volgen in de techniek branche? Bekijk het overzicht van cursussen en opleidingen in de bouw & techniek op  alleopleidingenencursussen.nl. Met bouw & techniek cursussen kunt u uw carriere een stevige boost geven.

Personeel / uitstapjes
Meer websites mbt uitstapjes en cadeaus voor het personeel of relaties.

 

Vakantiehuizen / dagje weg
Een weekendje weg aan het strand of aan de zee? De vakantiehuizen atlas heeft altijd aanbiedingen voor een vakantiehuis aan zee. Aan zee kunt u heerlijk uitwaaien van het drukke leven. De vakantiehuizen die via de Atlas website zijn te vinden kunt u direct online boeken.
Een weekendje weg in een vakantiehuis? Of u nu in Nederland of in het buitenland een weekend of dagje weg wil verblijven, voor een weekendje weg boeken met Vakantiehuis huren online is er altijd tijd. Hier vindt u eenvoudig het perfecte vakantiehuis of appartement op locatie voor een heerlijk weekendje weg..
 

 

Mario kart game

Als we praten over karten gecombineerd met Nintendo dan is uiteraard het eerste waar je aan moet denken: Mario Kart! Race met Luigi en Mario door de meest spannende en uitd

Go kart

Het spelletje begint met de keuzemogelijkheid tussen verschillende banen. Als dit de eerste keer is dat je het spelletje speelt heb je alleen nog maar het ronde circuit. Na

Kinderkarten

Karten is niet alleen bedoelt voor volwassenen, kinderen kunnen namelijk ook goed terecht op kartbanen in Nederland. Het is wel aan te raden eerst te kijken op de website o