Wedstrijden

Ook in de wereld van het karten kan je enorm veel activiteiten zoals competities en kampioenschappen verwachten. Over de hele wereld wordt de sport beoefend dus je kan ook verwachten dat ieder jaar een boel kampioenschappen worden gehouden. Ben je dus actief in de kart scene of begin je maar net met karten? Door heel Nederland zijn er kart matches, competities en verenigingen die van alles ieder jaar weer organiseren.

Karten tijdens een bedrijfsuitje?

Karten is een sport waar het competitie gevoel bij iedereen die mee doet komt aanwakkeren. Hoe ervaren je ook bent, karten is een sport waar iedereen de coureur in zichzelf naar boven haalt. Ben je van plan een bedrijfsuitje te organiseren? Dan is karten een zeer spannende vulling van een dagdeel. Vaak zijn er speciale verenigingen die naast karten ook nog meer activiteiten bieden met uiteraard een bar en versnaperingen. Kijk rond in de omgeving voor de dichtstbijzijnde kart verenigingen om jouw bedrijfsuitje te organiseren. Let wel op dat met name op het einde van het jaar het vaak erg druk is. Het is dan zaak op tijd te reserveren, zodat uw personeelsuitje zeker doorgang kan vinden. Vaak wordt het personeelsuitje gebruikt om het jaar op een leuke manier af te sluiten in combinatie het het uitdelen van de kerstpakketten. Wellicht dat dit u ook een idee geeft.

Hoe doe je mee aan kart wedstrijden?

Door je simpelweg in te schrijven. Afhankelijk van de vereniging waar je naar toe wilt natuurlijk. Sommige organisaties vereisen dat je kart aan bepaalde voorwaarden doet en ook zijn er weer verenigingen die willen dat je hun karts gebruikt om iedereen een eerlijke kans te geven. Het is te begrijpen dat niet iedereen beschikt over een kart thuis, dus een kart lenen van een vereniging is de beste oplossing. Kijk goed voordat je je gaat inschrijven of je kan voldoen aan de eisen die een bepaalde organisatie stelt. Doe je dit niet, probeer voordat je je gaat inschrijven toch nog het een en ander te veranderen of neem contact op met de betreffende organisatie.

Artikelen

Bekende karters

Categorie: Wedstrijden / 20-06-2013 16:28

Haast alle bekende formule 1 rijders zijn begonnen met het racen in karts. Het is een goede basis voor mensen die als coureur verder willen komen omdat het je leert om te gaan met hoge snelheden, concentratie en snelle veranderingen. Dit bereid je alsware voor op het werk in later stadium. Om te beginnen zijn de karts met een redelijk aantal

Lees meer...