Meer informatie over karten, autosport en aanverwante zaken vind je op deze pagina.

1

Karting
Algemene Informatie over karting

http://www.karts.nl
http://www.karting.nl/
http://www.megakart.nl - kart forum
http://www.knaf.nl/karting.aspx - Kart afdeling van de knaf

Racen
Racen is een enorm leuke hobbie. Daarom zijn er ook enorm veel websites over dit leuke onderwerp. Hier vind je er een aantal.

www.f1today.net/nl/‎
www.gpupdate.net/nl/

Indoor Kartcenters /  Entertainment centers
Indoor karten is een enorm populaire bezigheid. Dit mede omdat het zich enorm goed leent om als personeelsuitje te gebruiken. Daarnaast worden er ook indoor competities gehouden. Op deze websites vind je informatie over de indoor kartbanen van Nederland en België..

kartbaan Winterswijk
Euro indoor karting
Hezemans

Outdoor karting
Er zijn in Nederland en België een groot aantal outdoor kartbanen, waar je op volle snelheid de kick van het karten kunt ervaren. Hier hebben we enkele links naar de websites van deze banen verzameld.

www.

(kart &) race spelletjes
Er zijn enorm veel leuke kart en autorace spelletjes. Van realistische simulatie spellen tot spectaculaire behendigheidspellen zoals Mariokart. Maar er zijn ook een heleboel spellen gebaseerd op het kart en autorace thema. Je vind ze hier onder:
Leuke race spelletjes spelen? Bezoek het spelletjes-nl.nl portaal voor gratis auto, motor en vrachtwagen spelletjes. Alle soorten race spelletjes vind je hier gratis.
Alle race spelletjes gratis spelen op Amusementpagina.nl voor maximaal race plezeer tegen 0 kosten. Je speelt hier namelijk helemaal gratis!
Gratis spelletjes spelen? Bezoek het portaal voor spelletjes van Brazaar! Hier zijn meer dan 15000 spelletjes gratis op te spelen. Je hebt dus altijd een leuke uitdaging.
Shoppen / Overige (auto) gerelateerd
De auto is voor velen een grote hobby. Hier vind je enkele interessante websites, om voor je hobby te gebruiken.

Meerijden.nu - Meerijden met iemand? Kijk op Meerijden.nu.
gsm carkits van Cruztuning -
Een dagaanbieding kan soms handig zijn voor het vinden van die handigheid voor uw auto. Maar hoe hou je dagaanbiedingen voor de auto in de gaten? Gebruik daarvoor het Aanbiedingsknaller auto en vervoer dagaanbiedingen overzicht.
Een spaarlamp voor de laagste prijs kopen? Op Lampverlichtingonline.nl kunt u prijzen van spaarlampen vergelijken.
Tips voor besparen op aankopen? Lees het blog van Eerst James. Bijvoorbeeld met dit artikel over korting op treinkaartjes.
Winterbanden kopen voor de wintersport? Weet waar u op moet letten bij de aanschaf van een winterband met de snowzone winterbanden koopgids. Met deze tips koopt u zeker de juiste winterbanden en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Personeel / uitstapjes
Meer websites mbt uitstapjes en cadeaus voor het personeel of relaties.

 

Vakantiehuizen / dagje weg
Een weekendje weg aan het strand of aan de zee? De vakantiehuizen atlas heeft altijd aanbiedingen voor een vakantiehuis aan zee.
 

 

Bekende karters

Haast alle bekende formule 1 rijders zijn begonnen met het racen in karts. Het is een goede basis voor mensen die als coureur verder willen komen omdat het je leert om te g

Go kart

Het spelletje begint met de keuzemogelijkheid tussen verschillende banen. Als dit de eerste keer is dat je het spelletje speelt heb je alleen nog maar het ronde circuit. Na

Mario kart game

Als we praten over karten gecombineerd met Nintendo dan is uiteraard het eerste waar je aan moet denken: Mario Kart! Race met Luigi en Mario door de meest spannende en uitd